Sofie Delange
8935_130671644775_538329775_2317604_7354372_n.jpg
Wie ben ik?
Ik ben Sofie Delange en woon te Waregem.
Ik ben geboren op 8 mei 1991 te Kortrijk.
Na de opleiding Wiskunde-Wetenschappen in de middelbare school te hebben gedaan, ben ik eerst naar Leuven getrokken om daar een jaar Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen te volgen. Deze richting lag me niet en daarom heb ik dit jaar gekozen voor sociaal werk aan de Katho Ipsoc.

Project
Ik hoop dat we samen met de projectgroep op het einde van het jaar tot een draaiboek komen rond Onderlinge Hulp. Hopelijk zijn er op het einde van het schooljaar al reeds positieve ontwikkelingen van ons project te zien in de wijk De Lange Munte, dit is waar we ons project gaan proberen tot een goed einde te brengen.

Interesses
Ik heb van mijn 8 tot mijn 18 paardgereden in Bloso gaverbeek Waregem. Ik hoop opnieuw te kunnen beginnen na goeie resultaten van het 1ste semester.
Nu gaat er veel van mijn vrije tijd naar mijn vriendje. In het weekend ga ik ook graag nog eens naar een feestje met vrienden.
Om het dure studentenleven betaalbaar te houden, ben ik regelmatig hostess in de VIP-ruimte van essevee Zulte-Waregem via een interim-kantoor.